O nama

 

osnivač brenda Dr Fitness protein bar

Ko stoji iza Dr Fitness brenda?

Priča o tome kako je diplomirani fizioterapeut pokrenuo biznis u proizvodnji

Dugogodišnje bavljenje fudbalom je razvilo ljubav prema sportskom duhu. Fizioterapija je bila logičan sled razvoja. I na kraju iskustvo u vođenju ugostiteljskog biznisa je probudilo preduzetnički duh. Spoj naočigled nepovezanih elemenata doveo je do Dr Fitness proizvoda.

Milan Đokić, osnivač brenda Dr Fitness, je želeo da kreira svoj posao, jer ga je bilo teško pronaći. Nakon završene prakse fizioterapije, poslovne ponude nisu obećavale razvojnu karijeru. Okrenut preduzetništvu, preuzeo je vođenje kafića. Nakon par godina, ipak se vratio prvoj pasiji, a to su sport i zdrava ishrana. I tako je Dr Fitness nastao kao spoj raznih interesovanja. 

Dr Fitness proteinske cokolade ukus malina i lesnik

Želeli smo da ponudimo mnogo više od obične proteinske čokoladice. 

Ovaj zadatak je zahtevao mnogo volje i strpljenja. Meseci su prolazili, a mi smo eksperimentisali sa različitim tipovima zaslađivača, proteinskih izvora, ukusa… ne želeći da se zaustavimo dok ne dobijemo čistu formula savršenstva. Napokon, SLATKA DOZA PROTEINA je proizvedena početkom 2017. godine u Srbiji! 

Naša ideja je nastala zahvaljući grupi entuzijasta, a ostvarena uz pomoć cenjenih tehnologa. Tajna SLATKE DOZE PROTEINA je u savršenoj dozi proteina, masti i šećera. Kao takav, naš proizvod je prava mera dobrobiti za zdravlje, ali je isto toliko neodoljivog ukusa. Savršene poslastice su bazirane na whey proteinu i kazeinu sa niskim sadržajem šećera. 

Ne plašeći se neuspeha, ponudili smo nešto što do sada nije postojalo na našim prostorima. 

Dr Fitness protein puding ukus cokolada Dr Fitness proteinska cokoladica ukus lesnik crna cokolada Dr Fitness protein bar ukus malina sa belgijskom belom cokoladom

Sada sa ponosom možemo da istaknemo da je premijum kvalitet naših proizvoda pre

poznat od strane mnogobrojnih stručnjaka domaće fitness zajednice. Možete ih konzumirati bez griže savesti, a vaše dnevne energetske rezerve ćete održavati na visokom nivou. Namenjeni su sportistima i rekreativcima, kao i svima onima čija je ishrana bazirana na redukovanom unosu ugljenih hidrata. 

U našoj ponudi se za sada nalaze 2 neodoljiva ukusa proteinskih barova:

belgijska bela čokolada i malina 

lešnik sa kakaom;

kao i instant proteinski puding.

Ponudu planiramo da uskoro obogatimo mnoštvom slatkih iznenađenja koja vas neće ostaviti ravnodušnima.

Obradujte vaša čula i pospešite zdravlje svog organizma uz Dr.Fitness terapiju.