Najčešće postavljana pitanja

Mnogi ljudi imaju nedoumice vezano za suplemente.

Kada su proteini u pitanju, treba se informisati o vrsti, količini i načinu njihovog korišćenja.
Proteini su odgovorni za pravilno funkcionisanje tela. Važan su deo naše ishrane. Zato je važno znati što više o njima.

Ovde ćemo pokušati da damo odgovore na često postavljana pitanja.

Ukoliko ne nađete odgovor na vaše pitanje ispod, slobodno nam pišite ovde,a mi ćemo se potruditi da što pre odgovorimo.

Buduci da je gluten protein, mozda se pitate da li su Dr Fitness barovi gluten-free; i ako jesu, da li imaju dovoljno proteina. Nemate zbog cega da brinete. Nasi proizvodi su bez gutena i sadrze savrenu dozu proteina! Dr. Fitness protein blend se sastoji od visokokvalitetnog whey proteina (WPC) i mlečnog proteina kazeinata i mozete uzivati u njima bez grize savesti!

Dr Fitness protein bar je bogat vlaknima, proteinima vrhunskog kvaliteta i bez ikakvog dodatog šećera i kao takav proizvod idealan kao dodatak ishrani . Dr Fitness protein bar nije zamena za obrok.

Dr Fitness protein bar sadrži premium protein blend od brzo apsorbujućeg proteina surutke ( Whey protein koncentart) i sporo apsoprbujućeg mlečnog proteina (kazein) , ovaj idealni blend proteina predstavlja pravo gorivo i hranu za vaše misiće.

Dr Fitness protein barovi su bez dodatog rafinisanog šećera. Sadrže svega 2 g šećera po porciji.

Pogledajte detaljniji opis sastava naših proizvoda:

Dr Fitness služi kao funkcionalna proteinska čokoladica za dodavanje proteinskog sadržaja i vracanje energije nakon treninga, i kao dodatak ishrani tokom dana.

Spisak, kao i mapu prodajnih mesta možete pronaći ovde.

Whey protein je kombinacija proteina koji su izolovani iz surutke spada u kategoriju dijetetskih suplemenata. Pokazao se kao najbolji suplement u kategoriji proteina za izgradnju mišića i daleko kvalitetniji od proteina biljnog porekla.

Godine prakse nalažu da se protein treba unositi nakon treninga , dok najnovija naučna istraživanja nalažu da je zapravo bitno uneti izvesnu količinu tokom dana.

Protein je glavni nutrijent bilo da želite da povećate mišićnu masu, bilo da redukujete svoju kilažu ili da jednostavno utolite glad.