Instant protein puding

Instant protein puding predstavlja idealnu užinu koju možete konzumirati u bilo koje doba dana. Čak je preporučljiv u večernjim časovima jer gotovo da nema insulinskog odgovora usled minimalnog sadržaja ugljenih hidrata- svega 1 gram.

Sa 24g visokokvalitetnog protein blenda (whey protein i kazein) zadovoljićete potrebe za gradivnim materijama unutar jednog obroka.

Protein je makronutrijent koji je neophodan za rast i razvoj celog organizma. Stoga je neophodno da svaki obrok sadrži dovoljnu količinu belančevina koje su visokokvalitetne poput onih koje mi koristimo u našim proizvodima.

– Bogat vlaknima
– Kazein

U saradnji sa cenjenim tehnolozima došli smo do neodoljivog ukusa čokolade. Ovo je izvanredan premium proizvod na koji smo veoma ponosni!

UŽIVAJTE U SVAKODNEVNOJ SLATKOJ DOZI PROTEINA.

Smeša za instant proteinski puding sa 76% proteina, ukusom čokolade i zaslađivačem.

SASTOJCI:
Smeša proteina (Natrijum kazeinat iz mleka, koncentrat proteina surutke iz mleka), kakao prah sa redukovanim sadržajem masti (5%), skrob, inulin, aroma, sukraloza. Proizvedeno po proizvođačkoj specifikaciji.

Proizvod može da sadrži tragove lešnika. Proizvedeno po proizvođačkoj specifikaciji. Čuvati na hladnom, suvom mestu, zaštićenom od direktnog uticaja svetlosti. Jednom otvoren proizvod može se najviše čuvati 2 dana u frižideru.

Nije namenjen za decu, trudnice i dojilje. Ne može biti zamena za raznovrsnu ishranu.

NAČIN PRIPREME: U čašu dodati hladnu vodu ili mleko, približno 70gr, intenzivno mešati 2 minuta i konzumirati.

NAPOMENA: Čuvati na hladnom, suvom mesttu, zaštićenom od direktnog uticaja svetlosti. Pripremljen proizvod kozumirati odmah. Nije namenjen za decu, trudnice i dojilje. Ne može biti zamena za raznovrsnu ishranu.

NETO KOLIČINA: 32GR
ROK UPOTREBE: 12 me

seci od datuma prizvodnje
PROIZVOĐAČ: FITNESS FOOD DOO, VOJVODE VLAHOVIĆA 54T , BEOGRAD

PROIZVEDENO U SRBIJI